Kartaltepe Spor Kulübü’nün Açılışına İlgi Yoğundu

Bakırköy’ün tanınan simalarından İş İnsanı ve Eğitimci Ataner Orkunoğlu’nun başkanlığını yaptığı Kartaltepespor Kulübü ücretsiz spor okulunun açılışını yoğun bir katılımla “Onuncu yıl Marşı” ile gerçekleştirdi.

Spor Yayın: 06 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.11.2021 20:09:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Bakırköy’ün tanınan simalarından İş İnsanı ve Eğitimci Ataner Orkunoğlu’nun başkanlığını yaptığı Kartaltepespor Kulübü ücretsiz spor okulunun açılışını yoğun bir katılımla “Onuncu yıl Marşı” ile gerçekleştirdi.  

Orkunoğlu, çocuklarımız bizim ve ülkemizin geleceğinin teminatıdır sözünden esinlenerek yaptığı açılış konuşmasında “Kulüp olarak her yıl ücretsiz şekilde kapılarımızı çocuklarımıza açıyorduk. Ne yazık ki Pandemi döneminde çocuklarımız spordan uzak kaldılar. Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spor yaparak arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar yaşamasını istiyoruz. Pandemi sürecinde üzülerek ifade etmeliyim ki çocukların internet kullanımı oldukça arttı. Bu sürede de ebeveynlerin çocuk kontrolünün de azaldığını gözlemledik. Bu bağlamda çocuklarımızın okulumuzda eğitmenlerimiz kontrolünde alacakları dersler daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sunacaktır. Bu vesileyle tüm Bakırköy halkına da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hangi mahallede olursanız olun çocuğunuzu mutlaka spora ve sanata yönlendirin.  Kapılarımız herkese açıktır” dedi.

 

 

Katılım Yoğundu

Dört yüze yakın Çocuk hafta içi 2, hafta sonu 2 olmak üzere toplamda 4 gün voleybol, jimnastik, atletizm ve yüzme dalında eğitim alacaklar. Kulübün futbol sahasında yaş ve branşlarına göre saf tutan 05-14 yaş arası minik sporcular, açılışa katılanların alkışları arasında Onuncu Yıl ve İzmir Marşı ile sahada bayraklarla tur atılar. Başkan Ataner Orkunoğlu, ücretsiz Spor Okulu ile ilgili tüm bilgi ve duyuruları Instagram sayfalarından yapacaklarını ve ilgilenenlerin bakirkoykartaltepespor linkinden sayfalarını takip etmesini istedi. Kartaltepe Mahallesi Millet Parkı içerisinde bulunan Kartaltepespor Kulüp açılışında Başkan Ataner Orkunoğlu’nu amatör sporunun duayen ismi İbrahim Mamati, Bakırköy İş İnsanları Derneği (BİAD) Başkanı A. Salim Yılmaz, Ak Parti Meclis Üyesi Servet Toraman, İYİ Parti İstanbul İl Yöneticisi Alper İnanç, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri yalnız bırakmadı. 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.