Kerimoğlu neden kendisine soru sorulmasını istemiyor?

Ak Parti Meclis Üyesi Halit Cebeci, Bakırköy Belediyesi olağan meclis toplantısı sonrası Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Meclis 1. Başkan Vekili Mahir Çelik’e seslenerek sataşma var cevap hakkımı kullanmak istiyorum dedi.

Özel Haber Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 20:44:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İBB ve Bakırköy Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Halit Cebeci, Bakırköy Belediyesi olağan meclis toplantısı sonrası Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Meclis 1. Başkan Vekili Mahir Çelik’e seslenerek sataşma var cevap hakkımı kullanmak istiyorum dedi. Cebeci’nin cevap hakkı istemesi Meclis Başkan Vekili Mahir Çelik tarafından dikkate alınmadı. 05.12.2022 günü yapılan Bakırköy Belediyesi meclis toplantısında gündem dışı söz alarak konuşan Bülent Kerimoğlu’nun konuşmasında sataşma olduğunu ve kendilerine cevap hakkı verilmediğini söyleyen Halit Cebeci, sinirli bir şekilde defalarca cevap hakkını kullanmak istediğini tekrarladı. Görünen o ki Bülent Kerimoğlu kendisine soru sorulmasını istemiyor. Geçtiğimiz aylarda meclis salonunda basın toplantısı düzenlemiş gazetecilerin soru sormalarına müsaade etmemişti. Geçtiğimiz gün Bakırköy belediyesinin inşa halinde ki hizmet binasında yaptığı basın toplantısında da cenazeye gideceğini beyan ederek gazetecilerin kendisine soru sormalarına fırsat vermemişti. Ak Parti gurubu meclis üyeleri cevaplanmak üzere meclis başkanlığına verdikleri soru önergelerine cevap alamadıklarını defalarca gündeme getirmişlerdi. Eleştiriye açık olmayanın başarıyı yakalama şansı olmadığı gibi kendisinden emin ve haklı olduğuna inanan kişiler yapılan konuşması hakkında kendisine soru sorulmasına da engel olmaz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.