Küçükçekmece Belediyesinden Sanatçılara Anlamlı Jest

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, göreve geldiği günden bu yana belediyenin ev sahipliğinde gerçekleşen kültür-sanat etkinliklerini (Benim Koleksiyonum) adıyla kitap haline getirdi.

Kültür Sanat Yayın: 16 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 16.05.2022 02:02:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, göreve geldiği günden bu yana belediyenin ev sahipliğinde gerçekleşen kültür-sanat etkinliklerini (Benim Koleksiyonum) adıyla kitap haline getirdi. Söz konusu kitap da yer alan sanatçılara da ulaştırılan eser de sanatçıların sergilerinde yer alan eserlerinin görselleri yer alıyor. Kendi alanında örnek niteliği de taşıyan eser gelecek nesillere de ışık tutacak.

Kültür-Sanat da Ara Yok

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünü şiar edinen Küçükçekmece Belediyesinin Kültür ve Sosyal işler müdürü, Güney Özkılınç ve Küçükçekmece Belediyesi sanat danışmanı Hakkı Ergök, koordinesinde gerçekleşen etkinlikler çevre ilçelerde de gıptayla takip ediliyor. Halkın kültür-sanattan uzak kalmaması gerektiğine inanan Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür Merkezi, Sefaköy Kültür Merkezi, Cennet Kültür Merkezi ve Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde halkın gösterim ve beğenisine sunulan kültür-sanat etkinliklerine Pandemi sürecinde de ara vermedi.

 Okurlarla Yazarlar Bir araya Gelecek

Güle Güle “Ara Güler” Nâzım Hikmet’in Ellerinin İzinde, Küçükçekmece Kuşların Evi, Bizim Bakkal, İstiklal Marşı’nın 100. Yılında 100 Sanatçı Ekslibris, Kilometre +24, Kanatlarımdaki Cesaret, Bir Edebiyat Durağı Küçükçekmece, Osmanlı Dönemi Belgelerinde Küçükçekmece, ‘’Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor’’ Cemal Süreya, ‘’Son Fasılda Bir Ömür’’ Yahya Kemal Beyatlı eserlerini de yayımlayarak halkla buluşmasını sağlayan Küçükçekmece Belediyesi 03-10 Haziran tarihleri arasında YAYKOP iş birliği ile “Lagün” Kitap Günleri etkinliği düzenleyerek kitapla buluşan halkın yazarlarla buluşmasını da sağlayacak. Ayşe Kulin, Nebil Özgentürk, tarihçi yazar Sinan Meydan, Şair Murat Menteş, Yazar Mehmet Erte ve bir çok önemli ismin yer alacağı etkinlik de söyleşilerin yanı sıra yazarlar kitaplarını imzalayacak.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.