Küçükçekmece’de Hırsızlara Suçüstü

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Alageyik Caddesinde 20 Ağustos Cumartesi saat 04.00 surlarında meydana gelen hırsızlık olayında üç hırsız emniyet güçlerince yakalanırken biri arabayla kaçmayı başardı.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 22.08.2022 16:27:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Alageyik Caddesinde 20 Ağustos Cumartesi saat 04.00 surlarında meydana gelen hırsızlık olayında üç hırsız emniyet güçlerince yakalanırken biri arabayla kaçmayı başardı.

Hırsızlık yapmak için araçla işyerine gelen dört hırsızdan üçü işyerine girerken biri dışarıda araç içinde gözgülük yapmaya başladı. İçeri giren hırsızlar güzüne kestirdikleri telefonu aldıktan sonra içeride buldukları çelik kasayı zorladılar.  Hırsızlar H.P., Ö.O. ve Y.K. o sırada devriye gezen bekçi ve polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanırken araçta olan hırsız kaçtı. Polis kimliğini belirlediği şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hırsızların dadandığı işletmenin sahibi Bülent Tanrıverdi, olay sırasında Edirne’de olduğunu belirterek “Üst kat komşumun haber vermesi üzerine tekstil dükkanımızın soyulduğunu öğrendim. Ardından Edirne’den yola çıkarak İstanbul'a geldim. Sefaköy Polis Merkez Amirliği’ne geldim. İş yerimden bir adet şirket hattı GSM olan cihazımız çalınmıştır. Çelik kasamız bodrum kattan merdivenlerin başına kadar çıkarılmış, ağı olduğu için götüremeyecekleri için olduğu yerde kırmaya çalışmışlar. Ancak, zarar verdikleri kasayı açamadan polis geldiği için kaçmaya çalışmışlar. Polis ekibinin dikkati sayesinde 4 kişiden oluşan hırsızların üçü olay yerinde yakalanırken, araç içinde nöbette olan kişi ise kaçmayı başarmış. Çelik kasayı açamayan hırsızlar cep telefonu dışında bir malımızı çalamadan yakalanmışlar ve sadece giriş anında kapılara zarar vermişler.” dedi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.