Mali Müşavirlerin Hamit Gören’e Güveni Tam

Bakırköy Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği olağan kongresini Bakırköy İş İnsanları Derneği Kongre salonunda yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Kenan Mülayim, katip üyeliklerini Mehtap Elgün ve Filiz Çömez yaptılar.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 20:45:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Bakırköy Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği olağan kongresini Bakırköy İş İnsanları Derneği Kongre salonunda yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Kenan Mülayim, katip üyeliklerini Mehtap Elgün ve Filiz Çömez yaptılar.

 

Hamit Gören; Hayal Kuramıyoruz

Önceki dönem TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan’ın meslektaşlarını yalnız bırakmadığı kongrenin açılış konuşmasını yapan Hamit Gören, meslektaşlarının sorunlarını yakinen bildiğini söyleyerek başladığı konuşmasını “Meslektaşlarımızdan bu zaman kadar gelen bütün problemlerini biliyoruz. Birkaç başlık altında toplarsam; tahsilat sorunu, angaryalar, haksız rekabet, bir de mali tatilimiz var. Mali idarenin kullandığı ama meslektaşlarımızın kullanamadığı. Ve KDV oranını neden yüzde 8’de diretiyoruz, neden yüzde 1’de diretmiyoruz?  Bunları konuşmamız lazım. İnter firması ile Light firması 2016 yılında Türkiye’nin hayal kurma araştırması yapıyor. 8-55 yaş arası 2000 denek içerisinde hayal kurma araştırması sonucunda genç yaş grubunda yüzde 50 hayal kurma yetisine sahipken daha ileri yaşlarda hayal kurma yetisi yüzde 15’lere geriliyor. Hayal kuramıyoruz.” Dedi.

Başarmanın Yolu İnanmaktır

Konuşmasını imkansızı gerçekleştirmenin yolunun inanmak olduğunu söyleyerek sürdüre Gören “ Biz imkansızı gerçekleştirmenin tek yolunun inanmak olduğunu biliyoruz. İnancımızı yitirmedik, artarak devam ediyor. Bakırköy hiçbir zaman kaybetmeyecek, ya kazanacak ya da öğrenecek, diyen Gören konuşmasını Sabahattin Ali’nin “Satın alınamayan şeyleri severim ben; Deniz gibi, Gökyüzü gibi, Ay ve Güneş gibi ve sevgi gibi, dizeleriyle tamamladı.

Gören’le İkinci Dönem

Bakırköy İş İnsanları Derneği’nde gerçekleştirilen kongreye katılan üyelerin oylarının tamamını alan Hamit Gören tek aday olarak girdiği seçimde mali müşavir ve muhasebeci delegelerin kendisine olan güvenlerini tazeleyerek ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Yapılan seçimler sonrası yönetim ve denetleme kurulu şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU

ASIL

Hamit Gören

Yalçın Topal

Rıza Başak

Hacı Göçerler

Şenol Yetişkin

Ömer Kürşat Tekin

Ümmühan Yalçınkaya

YEDEK

Mehmet Göktaş

Ender Mertoğlu

Rıdvan Türkekul

Serdar Aydoğdu

Göktürk Düzgün

Hasan Ali Acar

Hasan Tanrıverdi

 

DENETLEME KURULU

ASIL

Ersin Göktaş

Cemil Göktaş

Ceyhun Gülşen

YEDEK

Ali İnce

Serhat Mustafaoğlu

Adem Çelik

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.