MHP’liler İki Yıl Aradan Sonra İftarda Buluştu

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı pandemi nedeniyle iki yıl ara verdiği geleneksel sokak iftarında bir araya geldi.

Güncel Olaylar Yayın: 24 Nisan 2022 - Pazar - Güncelleme: 24.04.2022 15:22:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı pandemi nedeniyle iki yıl ara verdiği geleneksel sokak iftarında bir araya geldi.   İlçe Başkanı Turgut İnan ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Altun’un ev sahipliğinde Bakırköy büyük posta hanenin bulunduğu sokakta verilen iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu. Vatandaşların, MHP’li Bakırköylülerin ve bölge esnafının büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, katılımcılara teşekkür ederek 23 Nisan gibi önemli bir günde bir arada olmanın da önemini vurguladı. İnan konuşmasında başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, olmak üzere tüm kurucu kahramanlar ve şehitlerimizi de anarak kendilerine şükran ve minnetlerini sundu.

Sokak iftarına Bakırköylüler ve esnafların yanı sıra MHP’nin önemli isimleri de ilgi gösterdi. MHP İstanbul İl yönetimi ve çevre ilçelerden davete katılanlarla birlikte İstanbul 3. Bölge MHP Milletvekili Arzu Erdem’de yer aldı. Bakırköy İlçe Başkanlığının yaptığı tüm etkinliklere katılma gayreti gösteren Arzu Erdem, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisinin de 30 yıllık Bakırköylü olduğunun altını çizdi. Erdem yaklaşan kadir gecesinde yapılan duaların kabul edilmesini ve tüm İslam aleminin bayramlarını da kutladı.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.