CHP Küçükçekmece’de Görev Değişimi

CHP Küçükçekmece ilçe başkanı Turgay Özcan’ın milletvekilliği adaylığı için istifa ettiği ilçe başkanlığına Durmuş Karadağ seçildi.

Politika Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 22:37:05
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

CHP Küçükçekmece ilçe başkanı Turgay Özcan’ın milletvekilliği adaylığı için istifa ettiği ilçe başkanlığına Durmuş Karadağ seçildi. 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde aday olmayı düşünen CHP İlçe Yöneticilerinin 26 Aralık 2022 Pazartesi günü Mesai bitimine kadar istifa etmeleri yönünde CHP Genel Merkezi tarafından bir genelge yayımlanmıştı. Genelge doğrultusunda istifa eden Turgay Özcan’ın yerine CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığının 04 Ocak 2023 tarihinde yaptığı toplantıda oy birliği ile alınan kararla CHP Küçükçekmece İlçe Sekreteri olarak görev yapan Durmuş Karadağ ilçe başkanlığına seçildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.