Sermet Elçi’nin İkinci Şiir Kitabı Okurlarla Buluştu

Asıl mesleği mimarlık olan Reşit Sermet Elçi edebiyat dünyasında da adından söz ettirmeye başladı.

Kültür Sanat Yayın: 02 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 02.03.2021 13:11:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Asıl mesleği mimarlık olan Reşit Sermet Elçi edebiyat dünyasında da adından söz ettirmeye başladı. Elçi, üçüncü baskısı yapılan 1967-1994 yılları arasında öğrencisi olduğu Deniz Lisesi yılları, Mimarlar Odası ve TKP içinde yaşadıklarının yanı sıra 12 Mart ve 12 Eylül dönemlerini ve sonrasını anlatan “BULUTLARDA YAŞANMAMIŞ" adında ilk kitabını çıkarmıştı. Sermet Elçi, ilk kitabının verdiği olumlu gelişmeler sonrası alkol bağımlısı olduğu dönemleri konu alan "GEÇ DEĞİLMİŞ" isimli ikinci kitabını kaleme aldı. Alkolle ilgili yaşadıklarının öncesi ve sonrasını anlatan anı kitabı da oldukça ilgi gördü.

Kitap Geliri Eğitime Bağışlanacak

Anı kitaplarının ilgi görmesi sonucu yazdığı şiirlerini de okurlarıyla paylaşmak isteyen R. Sermet Elçi, “SEVGİNİN PEŞİNDE” isimli ilk şiir kitabını çıkardı. Yayımladığı tüm kitapların gelirlerini Prof. Dr. Mimar Ahmet Eyüce Eğitim Fonuna aktaran Elçi, geçtiğimiz gün okurlarıyla buluşturduğu ikinci şiir kitabı "SEN"den elde edilecek geliri de aynı vakfa bağışlayacak. Şiir severlerin beğenisine sunulan “SEN”e ulaşmak isteyenler  www.veritakitap.com adresinden temin edebilirler. Bu güne kadar ikisi anı ikisi şiir olmak üzere dört kitaba imza atan Reşit Sermet Elçi, halen YÖNTEM GAZETESİ’nde günlük yazılarını da okurlarıyla buluşturuyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.