Sultanşehir Sohbetlerinin Konuğu Ersoy Dede Oldu

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede, online olarak Sultangazililerle buluştu. Abdurrahman Dursun ve Sultangazi Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ‘Sultanşehir Sohbetleri’ne ilçe sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.

Güncel Olaylar Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 16:13:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile ekranların sevilen yüzü TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede, Sultangazililerle dijital ortamda bir araya geldi. Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı ve Radyocu Umut Öztürk moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Sultanşehir Sohbetleri’ programı Dursun’un sosyal medya hesapları ile Sultangazi Belediyesi’nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Koronavirüs Mesaisi

Hayatın her alanını etkileyen koronavirüs salgını, program gündeminin ilk maddesi oldu. Türkiye’nin başarıyla yürüttüğü pandemi süreci ele alındı. Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da koronavirüs sürecinde ilçe genelinde yapılan çalışmaları bir kez daha anlattı. Özellikle sosyal yardımların pandemi süresinde daha fazla önem kazandığını söyleyen Dursun, “Pandemi sürecince sosyal yardımlarımıza ara vermedik. 35 bin gıda kolisini ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırdık. Ailelerimize aynı zamanda dezenfektan desteği de sağladık. Yaşlılarımızın ihtiyacını karşılarken, sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştirdik” diye konuştu.

Sultan Şehir Sultangazi

Ersoy Dede, Sultangazi’nin ‘Sultan Şehir’ hedefine emin adımlarla ilerlediğini ve kültür-sanatta önemli mesafe kat ettiğini belirtti. Dursun, göreve geldikleri günden bu yana şehre renk vermek adına eğitim, kültür, sanat ve spora ağırlık verdiklerinin altını çizdi.

Dursun Projeleri Detaylı Anlattı

Başkan Dursun, ilçe genelinde yapılan hizmetleri de görselleriyle anlattı. Şehre önemli bir estetik görüntü katan Saat Kulesi’nden, onlarca rengarenk şemsiyenin süslediği Sanat Sokağına, binlerce kitap seçeneği sunan Kitap Kafelerden, kadını ön plana çıkaran, sosyal hayatta destekleyen Sultangazi Kadın Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi’ne kadar hayata geçirilen bir çok proje detaylı olarak konuşuldu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.