Turgut İnan; Borç var Hizmet yok

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı mahalle buluşmaları kapsamında Osmaniye Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir arata geldi. Dilek Pastanesi’nde yapılan kahvaltılı toplantıya MHP Milletvekili Hayati Akraz, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gül ve Meclis Üyesi Ahmet Altun katıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 07 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.11.2021 18:00:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı mahalle buluşmaları kapsamında Osmaniye Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir arata geldi. Dilek Pastanesi’nde yapılan kahvaltılı toplantıya MHP Milletvekili Hayati Akraz ve MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gül’de katıldı.

 

Osmaniyeli vatandaşlarla yapılan kahvaltıda konuşan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, pandemi sürecinde ülke olarak zor zamanlar geçirdiklerini söyleyerek “Bakırköy ilçe başkanlığı olarak pandemi sürecinde yaşanan zor günlerde vatandaşlarımızla ilişkilerimizi koparmadık. Ekonomik güçlük çeken bir çok vatandaşımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Bizler Bakırköy’ü ve Bakırköy Belediyesinin yaptıklarını yakinen takip ediyoruz. Üzülerek ifade etmeliyim ki ilçemiz belediyecilik anlamında en kötü dönemini yaşıyor. İlçede yapılan hiçbir hizmet yokken borçlar milyara dayanmış durumda. Sizlerde konuyu biliyorsunuz mahallenizde bulunan Cumartesi pazarının yapımının birilerine rant sağlamaması için mahkemeye baş vurup yürütmeyi durdurma talebinde bulunduk. Tamamen yasalara aykırı bir şekilde yapılması planlanan projede Bakırköy Belediyesi bütçesinden bir lira çıkmayacak. İşin kötüsü Pazarcılar Odasının kasasından da para çıkmayacak. Tüm harcamalar pazarcı esnafına yüklenecek. Bu insanlara yazık değil mi. 220 bin nüfusa sahip bir belediye olarak vatandaşlarına kapalı Pazar alanı kazandıramıyorsan, yapamıyorsan, günlerdir Belediye’nin önünde grev yapan işçilerin taleplerini karşılayamıyorsan, grevde ki işçilere destek vermek için meydan da toplanan Bakırköylülerin dediği gibi istifa et.” Dedi. Turgut İnan, bu tür kahvaltıların devam edeceğini, muhtarlar ve stk’larla da bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

 

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.