Twitter'da Maç Var

Anadolu Ajansı Spor Haberleri Yayın Yönetmeni spor insanı Ersin Şiyhan deneyim ve gözlemlerinin yer aldığı sosyal medya ve spor arasında ki bağlantıları "Twitter'da Maç Var" isimli kitabında toplamış.

Spor Yayın: 13 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.11.2021 16:20:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Ajansı Spor Haberleri Yayın Yönetmeni spor insanı Ersin Şiyhan deneyim ve gözlemlerinin yer aldığı sosyal medya ve spor arasında ki bağlantıları "Twitter'da Maç Var" isimli kitabında toplamış.

TSYD, TGC ve İletişim Platformu gibi basın meslek örgütleri üyesi de olan Ersin Şiyhan, "Twitter'da Maç Var" adlı kitabında; futbol, Twitter ve medya üçgeninde yaşananları anlatıyor. Yaklaşık 20 yıllık mesleki deneyimlerinden yola çıkan Şiyhan, günümüzün olmazsa olmazı haline gelen sosyal medyanın spor üzerinde ki etkisinin oldukça etkin rol aldığının da altını çiziyor. Geçmiş yıllarda sporun hemen her branşında yalnızca karşılaşmaların yapıldığı alanlarda konuşulup tartışıldığını da belirten Şiyhan, şimdilerde durumun çok farklı bir hal aldığını bunun en belirgin örneğinin de sosyal medya özellikle de Twitter’de yapılan yazışmaların aynı anda milyonlarca kişinin olayları tartışıp yorumladıklarını söylüyor.  Gazeteci ve Spor insanı olan Ersin Şiyhan, kitabında futbol dünyasındaki gelişme ve değişimler ışığında kaleme aldığı birçok futbol olayının sosyal medya ile ilişkisini irdeleyip, sorulara yanıt arıyor. Futbol tarihinde dünya da gündem olan olaylar fotoğraflarıyla yer veren Ersin Şiyhan’ın Çizgi Kitabevi tarafından yayınlanan "Twitter'da Maç Var", futbolseverlere farklı bir pencere açıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.