Ünlü Astrolog Can Aydoğmuş, DÜNYADA İYİLEŞME BAŞLAYACAK

Kötü sürprizleri ve bizi bambaşka gerçekliklere adapte olmaya zorlayan sıra dışı enerjisiyle 2020’yi geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde, herkesin aklında aynı soru var, “Acaba 2021 nasıl olacak?”

Medya Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 19:39:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kötü sürprizleri ve bizi bambaşka gerçekliklere adapte olmaya zorlayan sıra dışı enerjisiyle 2020’yi geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde, herkesin aklında aynı soru var, “Acaba 2021 nasıl olacak?”

Ünlü Astrolog Can Aydoğmuş, 2021’in başlangıçta yine zorlu ama ikinci yarısına doğru daha yumuşak bir yıl olacağını söylüyor. Daha önce Corona virüsten Amerika seçimlerine, Azerbaycan’dan bitcoin’e kadar yüzlerce konuyu önceden söyleyen Aydoğmuş 2021 Astrolojik Öngörülerini 31 Aralık günü Demet Akalın ve Alişan’ın programında açıklayacak.

“2021 yılı Jüpiter şu an çok düşük bir konumda olduğu için, mayıs ayına kadar karanlık bir tünelin içinden geçiyor gibi olacak ama sonra her şey çok daha farklı bir değişime doğru gidecek,” diyen Can Aydoğmuş 2021 yılının aslında 2020’nin bir devamı gibi olacağını söylüyor.

“Jüpiter ve Satürn Mayıs’ın 21’ine kadar bir arada olacağı için dünyadaki kısır döngülerin kırılacağı, kötü liderlerin gitmesi için kapıların açılacağı aynı zamanda insanların özgürleşmesi için hareketlerin başlayacağı bir dönem olarak kendini gösteriyor. Bunun yanında 2021 yılının ikinci yarısına doğru her şey rahatlamaya başlayacak ama asıl 2023 yılında Corona başta olmak üzere pek çok konuda dünya tamamen rahatlamış olacak. Asıl rahatlama 2023 Mayıs ayından sonra gerçekleşecek. Uzun zamandır yerinde sayan ve bir türlü ilerleyemediğini hissedenlere de iyi bir haber vermek isterim. 2021 yılında harekete geçen enerjilerle bu kişilerin de hayatlarındaki durağanlık sona erecek,” şeklinde gelecek yılı özetleyen ünlü astrolog, bizleri yepyeni bir değişim dönüşüm sürecinin beklediğini söylüyor.

Can Aydoğmuş, ayrıntılı 2021 yılı astrolojik öngörülerini 31 Aralık sabahı StarTV’de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında paylaşacak.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.