Yeşilköy Huzurevi’nin Eşyaları Nerede?

Ak Parti İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Halit Cebeci, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na meclis kürsüsünden soruyor. “Yeşilköy Bakyaşam Huzurevinden boşaltılan demirbaş eşyalar nerede?”

Özel Haber Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 10:01:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Halit Cebeci, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na meclis kürsüsünden soruyor. “Yeşilköy Bakyaşam Huzurevinden boşaltılan demirbaş eşyalar nerede?”

Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında oy birliği ile Kızılay’a devredilen Yeşilköy Bakyaşam Huzurevi demirbaşları gündem konusu oldu. Ak Parti meclis üyesi ve grup sözcüsü Halit Cebeci, Bakırköy Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında kürsüden yaptığı konuşmasında “ Kızılay’la yapılan protokolde içindeki demirbaşlarla beraber devir yapıldı. Ama bakıyoruz Bakırköy Belediyesinin kamyon ve işçileri malları götürüyor. Bunlar belediyenin kendi malı mıydı da içinden alınıyor? Yoksa düzenlenip temizlenip geri mi gelecek. Hem bizi hem de kamuoyunu bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.” Dedi.

Eşyalar nerede?

Yurt Haber Ajansı’ndan Selvi Sarıtaş imzasıyla gündeme getirilen eşyaların boşaltılmasıyla ilgili Bakırköy Belediyesi yetkililerinden her hangi bir açıklama yapılmadı. Bakırköy Belediyesinin huzurevinden boşaltılan eşyaları kullanabileceği bir sosyal tesisi, halen kullanımda olan başka bir huzurevinin olmayışı eşyaların akıbetini daha da karmaşık hale getiriyor. Olaya iyimser yönden bakacak olursak eşyalar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmış olabilir. Depremzedelere gönderilmiş olabilir. Bakırköy Belediyesinin kardeş belediyelerinde huzurevi olanlara verilmiş olabilir. Hatta kardeş belediyeler listesinde yer alan Belarus da bir otele gönderilmiş olabilir. Her şey olabilir de Bülent Kerimoğlu, eşyalar nerde bunu bilmek Bakırköylülerin en doğal hakkı değil mi?

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.