Bakırköyspor Erzurumluoğlu İle Devam Dedi

Bakırköyspor olağan kongresini tamamladı. Figaro Davet&Organizasyon Salonu’nda gerçekleşen ve tek liste halinde gidilen kongrede Ö. Emre Erzurumluoğlu, yeniden Bakırköyspor başkanlığına seçildi.

Spor Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 17:35:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

Bakırköyspor olağan kongresini tamamladı. Figaro Davet&Organizasyon Salonu’nda gerçekleşen ve tek liste halinde gidilen kongrede Ö. Emre Erzurumluoğlu, yeniden Bakırköyspor başkanlığına seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Güray Pamukçuoğlu yaptı. Faaliyet raporlarının okunması ve oylanmasının ardından konuşan Emre Erzurumluoğlu, yıllardır zorluklarla mücadele ettiklerini söyleyerek başladığı konuşmasında “Bakırköyspor Vakfı’nın yıkılması sonrası kulüp olarak ekonomik anlamda oldukça zor bir süreç yaşadık. Bakırköyspor sevdalıları, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım ve Bakırköyspor sevenlerinin destekleriyle ayakta kama mücadelesi verdik. İnanıyorum ki bu yıl itibariyle çok daha iyi yerlerde yer alacağız. İlçemizin markası olan takımımızı geçmiş yıllarda yaşadığı başarılı günlerine geri döndürmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız tüm imkanlarımızla çalışarak başaracağız. Bu süreçte tüm Bakırköylü spor verelerin de yanımızda yer alarak bizlere destek vermesini istiyorum.” Dedi.

Katılım Oldukça Yoğundu

CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan’ın da destek amaçlı yer aldığı kongreye katılanlar arasında, Beylikdüzü spor kulübü yetkilileri ve Beylikdüzü CHP İlçe başkanlığı, MARBİL yönetim kurulu başkanı Kenan Mülayim, bizim Rumelililer dernek başkanı Muharrem Çınar, Bakırköy Lisesi Mezunları ve Mensupları dernek başkanı Nihat Yılmaz, Bakırköy SMMM’ler grubu onursal başkanı İrfan Demirci, Bakırköy Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Mamati bulunuyordu. Kongreye katılan isimlere bakıldığında Bakırköyspor’u gelecekte çok daha güzel günlerin beklediği görülüyor.  Yapılan kongre sonrası Bakırköyspor yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU

Ö. Emre Erzurumluoğlu (Başkan)

Bekir Berişe

Ergün Öner

Evren Meriç

Ülkü Burhan

Müjdat Keskin

Burcu Bektemur

İlyas Kancıoğlu

İrfan Demirci

Ercan Özen

Yaprak Didem Koryürek Armutlu

Aziz Erdim Çetiner

Batuhan Batır

İlker Ersu

M. Can İpekçi

Av Abdullah Onur

DENETLEME KURULU

Sadettin Özen

Gürcan Akyürek

Kenan Yılmaz

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.