Emecan Vakit Kaybetmedi

CHP Genel Merkezi tarafından Bahçelievler Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Emine Gülizar Emecan, hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı.

Politika Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 22:04:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

CHP Genel Merkezi tarafından Bahçelievler Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Emine Gülizar Emecan, hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı.

CHP Genel Merkezi tarafından Bahçelievler Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Emine Gülizar Emecan, Bahçelievler ilçe örgütüyle buluşarak seçim çalışmalarının startını verdi. İlçe başkanlığına gelişi sırasında davul-zurna eşliğinde sloganlarla karşılanan Emine Gülizar Emecan, gelin olarak geldiğim ve bugüne kadar bağlarımı hiç koparmadığım Bahçelievler ilçemizin sorunlarını da nasıl çözüme kavuşturulması gerektiğini de biliyorum dedi. Yolumuz açık olsun şimdi başlıyoruz sözleriyle seçim startını veren Emecan,  partililerle seslendiği konuşmada; “Bahçelievler halkı İstanbul’da yeniden İmamoğlu derken, aynı zamanda biz de hep birlikte Bahçelievler Belediyesi’ni kazanacağız. Bahçelievler ilçe başkanlığımızın güçlü örgüt yapısıyla çalmadık kapı, dokunmadığımız insan kalmayacak. Zoru başarmak bizim işimiz. Fedakâr örgüt üyelerimizle el ele vererek Bahçelievler belediye başkanlığını kazanıp İBB başkanımız Ekrem İmamoğlu’na daha güçlü bir İBB meclisi için katkı sağlayacağız” dedi.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.