Eyüpsultan Belediyesi önünde coşkulu kalabalık

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, devir teslim töreniyle görevi devraldıktan sonra Belediye Hizmet Binası önünde Eyüpsultanlılarla ve belediye personeliyle bir araya geldi.

Güncel Olaylar Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 17:29:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, devir teslim töreniyle görevi devraldıktan sonra Belediye Hizmet Binası önünde Eyüpsultanlılarla ve belediye personeliyle bir araya geldi. Kendisini karşılamaya gelen coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Özmen, “Daha yolun başındayız, gidecek çok yolumuz var. Ekrem Başkanımızla birlikte yola çıkarken tam yol ileri demiştik, tam yol ileri asıl şimdi başlıyor” dedi. 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Dr. Mithat Bülent Özmen, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık makamına geldi. Devir teslim töreniyle görevi Deniz Köken’den devralan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, sonrasında Eyüpsultan Belediyesi Hizmet Binası önünde Eyüpsultanlılarla ve personelle buluştu.

 

“TAM YOL İLERİ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Burada coşkulu bir kalabalığa seslenen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Sevgili komşularım, dostlarım anlatacak çok şey var ama bugün maneviyatıyla çok kutsal bir gün. Bugün mübarek Ramazan Ayı’nda Cuma günü ve Kadir Gecemizi idrak ediyoruz. Bayrama da çok az kaldı inşallah, güzellikle bayrama da ulaşacağız. Böyle güzel bir günde çifte bayram kutlayacağız. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Biz bu yola çıkarken Vira Bismillah diyerek çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada çok güzel bir duraktayız. Daha yolun başındayız, gidecek çok yolumuz var. Ekrem Başkanımızla birlikte yola çıkarken tam yol ileri demiştik, tam yol ileri asıl şimdi başlıyor” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.