Ferzan Özer Dosyasını Verdi

Eyüpsultan da yerel seçimlerde rekor oy sahibi Ferzan Özer, bugün ilçe başkanlığına giderek belediye başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı.

Politika Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 20:42:19
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 

Eyüpsultan da yerel seçimlerde rekor oy sahibi Ferzan Özer, bugün ilçe başkanlığına giderek belediye başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. 

Yerel siyasetin sevilen yüzü sempatik kişilik Ferzan Özer, CHP'den Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurusunu yaptı. 2014 seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olarak Eyüpsultan'da seçimlere giren Ferzan Özer, adaylığının geç açıklanmasına rağmen özverili çalışmasıyla 89 bin 528 oyla Eyüpsultan'da tüm zamanları en yüksek oy oranına sahip olmuştu. Bir dönem İBB ve Bakırköy Belediye Meclis üyeliği de yapan Özer, sempatik kişiliği ve güleryüzlü oluşu nedeniyle hemen her kesimden oy alma becerisine de sahip. 170 yıllık Eyüpsultan kökenli bir ailenin çocuğu olan Ferzan Özer, ilçesinde de sevilen bir isim. Bugün itibariyle aday adaylığı başvurusunda bulunan Ferzan Özer "Yolunuz yolumdur" sloganıyla yola çıktı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.