Fikret Yüzatlı İstanbul Şampiyonu

Spor Yayın: 07 Mart 2010 - Pazar - Güncelleme: 07.03.2010 01:50:51
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

13 Ocak 2010-27 Şubat 2010 tarihleri arasında Fatih’te Namık Sevik stadında eleme ve gruplar mücadelesiyle süren, Yıldızlar Futbol Şampiyonluğunu İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu kazandı. Antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleriyle Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu 18 kişilik sporcu kadrosuyla ve kazandıkları şampiyonluk kupasıyla ziyaret eden Sedat Aygün ve Yıldız Futbol Takımı Sporcuları, 5 Nisan’da başlayacak Kocaeli ve Sivas Türkiye Yıldızlar Şampiyonluğu mücadelesinde de İstanbul’a zaferle dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Bahçelievler sporda, daha nice başarılara alışacaktır. Bahçelievler’de gençlerimize hizmeti ilke edindik. Gençlerimizle gururluyuz” dedi.

Öte yandan, İstanbul Yıldızlar Futbol Şampiyonasında, 2. Hasip Dinçsoy İlköğretim, 3. Ahmet Merter İlköğretim, 4. Mevlana İlköğretim oldu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.