Osmaniye İstiklalspor BAL’ı Garantiledi

SAL Klasman B gurup da mücadele eden Bakırköy Osmaniye İstiklalspor müsabakaların tamamlanmasına bir hafta kala BAL Ligi’ne çıkmayı garantiledi

Spor Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 20:14:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

SAL Klasman B gurup da mücadele eden Bakırköy Osmaniye İstiklalspor müsabakaların tamamlanmasına bir hafta kala BAL Ligi’ne çıkmayı garantiledi. Bugün İBB Bayrampaşa Stadında Merkezefendispor ile oynadığı karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılan İstiklalspor puanını 14’e çıkararak grup liderliğinin yanı sıra BAL ligi vizesini de aldı. Grup ikincisi olan Merkezefendispor’dan bir grup üçüncüsü olan Gazimahallesi’nden dört puan farkla bitime bir hafta kala BAL ligi vizesini alan Osmaniye İstiklalspor Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada tüm sporcu ve teknik kadrosuna teşekkür ederek “Bitime bir hafta kala BAL ligini garantilememiş olmamız oldukça sevindirici. Geçen yıl başarılı olamadığımız BAL liginde bu yıl aynı hataları yapmamaya gayret göstererek 3. Lige çıkmak ana hedefimizdir. Sezon başlamadan takımımıza yapacağımız transfer takviyesi ile daha da güçlü konuma gelerek 3. Lig hedefimizi bu yıl gerçekleştireceğimize inancım tamdır.” Dedi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.