Ali Talip Özdemir; Destek Sizden Hizmet Benden

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığının geleneksel hale getirdiği sokak iftarı davetinde izdiham yaşandı.

Güncel Olaylar Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 22:40:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığının geleneksel hale getirdiği sokak iftarı davetinde izdiham yaşandı. Farklı partilerden, farklı inançlardan insanların yer aldığı iftara MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Aksu ve Cumhur ittifakı Bakırköy belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir’de katıldı.Ali Talip Özdemir İzdiham Yaşanan MHP İftarında Konuştu.

İftar davetine katılanlara kısa bir konuşma yapan MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, “Her zaman olduğu gibi burada da cumhur ittifakı olarak yan yana omuz omuza birlikteyiz. İnanıyorum ki Bakırköy’ün makus talihini Cumhur ittifakı adayımız Ali Talip Özdemir değiştirecektir. Tüm gücümüzle kendisinin yanındayız” dedi.

Destek Sizden Hizmet Benden

Turgut İnan’ın konuşmasının ardından söz alan Ali Talip Özdemir, kadim bir medeniyet oluşturma vurgusu yaparak başladığı konuşmasında “Bakırköy belediye başkan adaylığı görevi bana tebliğ edildiğinde içler acısı bir Bakırköy gördüm. Çöp, temizlik, park-bahçe, gibi rutin işlerin dahi tam olarak yapılmadığını gördüm. Benim görevi bıraktığım Bakırköy ile gördüğüm Bakırköy arasında dağlar kadar fark var. Son 10 yıldır neredeyse hiç hizmet almayan ve her geçen gün değerini kaybeden bir Bakırköy gördüm. Burada kadınların çoğunlukta olduğu inanılmaz bir toplum var. Ermenisi, süryanisi, lazı, çerkezi, türkü, kürdü hep bir arada. Böylesine anlamı bir insan mozaiğinin olduğu Bakırköy’de Atatürk Türkiye’sinde kadim bir medeniyet kenti oluşturmak istiyorum. Bakırköy’ün ilk sırasında yer alan trafik ve kentsel dönüşüm ile ilgili projelerimiz hazır. Göreve geldiğimiz gün öncelikli olarak bu sorunları kısa sürede aşacağım. Bakırköy halkının daha sağlıklı ve trafik çilesi olmayan bir kentte yaşamak istemesi en doğal haklarıdır. Bunu kısa sürede başaracağıma kimsenin endişesi olmasın. 16 yıl belediye başkanlığı, ilk çevre bakanlığı, yapan biri olarak bu tür sorunları çözmek benim için sıradan işler olacaktır. Uygulamaya koyacağımız proje ile yaş almış  insanlarımız evlerinden çıkmadan doktora gitmeden ilaçlarını yazdırabilecekler. Enerji üretimi, topraksız tarım, gençler ve sokak hayvanlarımız için hazırladığımız projeler günümüz çağının modern projeleridir. Tüm projelerimi hayata geçirmek, Bakırköy halkının yaşam standartlarını artırmak sizlerin şahsıma vereceği destekle mümkün olacaktır.” Dedi.    

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.