Ali Talip Özdemir; Futbol Takımı Tutar Gibi Parti Tutulmaz

Bakırköy Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir, Cuma namazını kıldığı Florya Şenlikköy Camisinde namaz sonrası halkla sohbet etti.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 20:35:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

Bakırköy Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir, Cuma namazını kıldığı Florya Şenlikköy Camisinde namaz sonrası  halkla sohbet etti. Florya Şenlikköy’de yaşayan vatandaşların son on yıldır belediyeden yeterli hizmet alamadıklarını, sokakların yürünemez hale geldiği şeklinde talep ve isteklerini not aldı. Özdemir belediye başkanı seçilmesi halinde tüm bu olumsuzlukları en kısa sürede çözeceğinin sözünü verdi. Şenliköy’den futbolcu fabrikası olarak bilinen Bakırköy’ün köklü futbol kulüplerinden olan Yücespor Kulübü’ne geçen Ali Talip Özdemir’i kulüp başkanı İbrahim Mamati ve yöneticileri kapıda karşıladı.

Sizlerin de Desteği İle Bakırköy’e Talibim

Ali Talip Özdemir, Yücespor Kulübü ziyaretinde yaptığı konuşmasında “16 yıllık belediye başkanlığı, devlet bakanlığı, çevre bakanlığı ve parti genel başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra yeniden Bakırköy’e döndüm. Benim bıraktığım Bakırköy ile şimdiki Bakırköy arasında uçurumlar var. Ben sizlere marka değeri olan prestiji bir Bakırköy bırakmıştım ne yazık ki gördüğüm Bakırköy’de bu değerler kaybolmuş. Atatürk çizgisinden ödün vermeden tıpkı ANAP ruhunda olduğu gibi belediye başkanlığında yapacağımız çalışmalarla ilçemizin kaybettiği değerleri yeniden kazandıracağız. Buruda bulunan arkadaşların büyük bir bölümü beni belediye başkanlığım ve bakanlığım dönemlerinden de tanırlar. Bugüne kadar hakkımda olumsuz bir şey duymamışlardır. Bakırköy’de şöyle bir sıkıntı var tıpkı futbol takımı tutar gibi parti tutmak. Bu algıyı kırmak lazım. Ben Beşiktaşlıyım takımım iyi de olsa kötü de olsa her ortamda kendisini desteklerim. Ancak yerel yönetimlerde bu böyle olmamalı. Yıllarca sizleri yönetenlerin başarısızlığını bildiğiniz gördüğünüz halde aynı partiyi temsil edenleri yeniden seçerek göreve getirmek yanlış bir davranıştır. Yerel yönetimlerde backgroundları güvenirlilikleri olan isimler parti gözetmeksizin tercih edilmelidir. O nedenle bilgi birikimim, deneyimlerim yaptığım çalışmalarımla Bakırköy’ü yönetmeye talibim.” Dedi.        

Yorumlar (2)
Emine Dirican Bakirkoy belediye meclis uyesi
22.03.2024 22:26
Sayin baskanim saha ve esnaf ziyaretlerimiz ve Ak noktada vatandaslari dinlememizden cikan sonuca göre artik hizmete oy vereceklerini söyleyen vatandas özellikle Bakirkoyun acil bu CÖP ÇUKUR CAMURDAN kurtulmak ve hizmet gormek istiyilorlar.
Hamdi Demir
22.03.2024 21:19
Sevgili bakanım, Senden sonra Bakırköy o kadar yerinde saydı ve geriledi ki, Toprağın suya duyduğu özlemle, seni bekliyor.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.