Ali Talip Özdemir’in BİAD Ziyaretinde İzdiham Yaşandı

Cumhur ittifakı Bakırköy belediye başkan adayı olan Ali Talip Özdemir Bakırköy İş İnsanları Derneği (BİAD)’ı ziyaret etti. Özdemir’in ziyaretinde izdiham yaşandı.

Güncel Olaylar Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 01:06:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Cumhur ittifakı Bakırköy belediye başkan adayı olan Ali Talip Özdemir Bakırköy İş İnsanları Derneği (BİAD)’ı ziyaret etti. Özdemir’in ziyaretinde izdiham yaşandı. BİAD’ın üst salonunda yapılması planlanan ziyaret katılımcıların beklenenin de üstünde olması nedeniyle zorunlu olarak alt katta yer alan konferans salonuna alındı. Ziyaretin açılış konuşmasını yapan BİAD başkanı A. Salim Yılmaz, derneklerinin kapılarının herkese açık olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında “BİAD olarak Bakırköy’de her başkan adayına kapılarımız açıktır. Herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Ancak Ali Talip Özdemir bakanımla tanışıklığımız çok eskilere dayalıdır. Kendisini derneğimizde ağırlamaktan onur duyarım, hoş geldiniz” dedi.

Önemli Olan Kaynak Yaratma Becerisidir

Yoğun katılımdan oldukça memnun olan Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Ali Talip Özdemir, katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Göreve başladığımız gün itibariyle kendimize kaynak yaratacağı. Camlara, çatılara yerleştireceğimiz panelvanlar hatta kumdan elektrik üreterek halkın kullanımından arta kalanını devlete satıp gelir elde edeceğiz. Şeffaf şekilde camlar görülecek biçimde olacaklar. En son teknolojiyi kullanarak bunları yapacağız. Bu aynı zamanda ihtiyaç fazlasını depolama özelliği de olan bir sistem. Açıkçası Bakırköy belediyesi için kaynak sorunu yok. Önemli olan kaynakları yaratabilme becerisidir. Dürüst bir belediye başkanı ve dürüst insanların olduğu bir yönetimle aşılamayacak sorun yoktur. Şu an salonda bulunan insanlara bakıyorum kalite ve tecrübe o kadar üst seviyede ki bakanlar kurulu kabinesini kurup ülkeyi yönetecek düzeyde insanlar. Benim yönetimimde ki belediye de tıpkı burada bulunan insan kalitesinde olacaktır. 30 yıl önce Bakırköy belediye başkanlığımdan ayrıldığımdan bu yana hiçbir zaman Bakırköy’den kopmadım, ilişiğimi kesmedim. Üzülerek söylemeliyim ki benim bıraktığım Bakırköy ile şimdi ki Bakırköy arasında geri kalmışlık adına uçurumlar var. Tüm bu olumsuzlukları deneyimli kadrolarımızla en kısa sürede gerekli kaynaklarımızı yaratarak pozitif hale getireceğiz. Bakırköy’ü geçmiş yıllarda olduğu gibi İstanbul’un kültür-sanat ve cazibe merkezi olması için hiçbir engel yok. Yeter ki siz bunları hedefleyin. Biz hedefledik ve başaracağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

 

Hedefimiz de Topraksız Tarım var

Bakırköy halkının refahı açısından en önemli projelerinden birinin de topraksız tarım olduğunu söyleyen Ali Talip Özdemir, “Günümüzde çağdaş tarım olarak da adlandırılan topraksız tarım en önemli projelerimizden biridir. Normal tarımdan dört kat daha fazla üretime sahip olan topraksız tarım aynı zamanda ekolojik bir zarara da uğramıyor. Buradan elde edeceğimiz ürünleri aracısız bir şekilde Bakırköy halkıyla buluşturarak ekonomik bütçelerle tüketime sunacağız. Kar marjının düşünülmediği bu projemizle Bakırköylü vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha hijyenik ürünler yetiştireceğiz” dedi.

   

Duayenler Özdemir’i Yalnız Bırakmadı

Ak Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak, MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan,n Bakırköy’ün ilk belediye başkanı olma özelliğini taşıyan aynı zamanda BİAD onur kurulu başkanı tıp doktoru Kemal Naci Ekşi ve dönemin ANAP’lı Eminönü belediye başkanı Ahmet Çetinsaya Süryani cemaatinin kanaat önderlerinden Kenan Gürdal, geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığı belediye başkan yardımcıları, birçok mahalle muhtarı ve bürokratları da Ali Talip Özdemir başkanlarına destek olmak için yanında yer aldılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.