Arzu Erdem’den Adaylık Başvurusu

Bakırköylülerin yakinen tanıdığı 25-26-27 dönem 3. Bölge’den MHP milletvekili seçilerek TBMM’de yer alan Arzu Erdem, belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Politika Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 00:54:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Bakırköylülerin yakinen tanıdığı 25-26-27 dönem 3. Bölge’den MHP milletvekili seçilerek TBMM’de yer alan Arzu Erdem, belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Geçtiğimiz günlerde  “Cumhur İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterilecek” iddialarıyla gündeme gelen Erdem, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ a belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru evraklarını takdim etti. Arzu Erdem, aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra yaptığı açıklamasında,  “Biz dünya saltanatına değil, milletimizin sevdasına talibiz. Çünkü biz, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen fedakâr vicdanlarız, aynı şekilde ilkeli ve tutarlı Türkiye sevdalılarıyız. ‘Bir belediye başkanı, yöresinin en mağdur insanını mutlu ve huzurlu insan yapasıya kadar rahat uyku bile uyuyamaz’ sözlerini yüreğimize nakşettiğimiz, bir ömür baş ucu nasihati olarak muhafaza edeceğimiz saygıdeğer genel başkanımız, büyüğümüz, liderimiz Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım. Liderimizin hayır dua ve talimatlarını aldım. Ömrü bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.