Bakırköy spor kulüplerinden kınama

Geçtiğimiz günlerde Sudi Arabistan’da oynaması planlanan Türkiye Süper Kupa Final finalinin Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’e yapılan saygısızlıktan dolayı FB ve GS spor kulüplerimizin onurlu duruşlarıyla final maçına çıkmayarak

Spor Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 15:31:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Geçtiğimiz günlerde Sudi Arabistan’da oynaması planlanan Türkiye Süper Kupa Final finalinin Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’e yapılan saygısızlıktan dolayı FB ve GS spor kulüplerimizin onurlu duruşlarıyla final maçına çıkmayarak dik duruşlarını sergilemişlerdi. Yapılan görüşmeler sonunda maça çıkmama kararı alarak yurda geri döndüler. Yaşanan bu olaylar sonrası Bakırköy de bulunan spor kulüpleri Ay Yıldızlı bayrağımıza, ulusal marşımıza, ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Suudi makamlarca yapılan saygısızlığı kınayan bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama aşağıda ki gibidir.  

 

                                         Kamuoyuna  Duyurulur,

 

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Türkiye Süper Kupa Final maçı öncesinde, Ay Yıldızlı Bayrağımıza, Ulusal Marşımıza ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Suudi makamlarca yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyoruz.

              Güzide takımlarımızdan olan Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerimizi gösterdikleri onurlu tepkilerden dolayı tebrik ederiz.

Aşağıda imzası bulunan Bakırköy İlçesi Spor Kulüpleri olarak kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

        Kulüp Adı                                          Yetkili Adı                                             İmza

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.