Fikret Taç Başkanlığa Devam Dedi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy ilçe başkanlığı 7. Olağan kongresini tamamladı.

Politika Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 19:55:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy ilçe başkanlığı 7. Olağan kongresini tamamladı. Tek aday ve çarşaf listeyle gidilen kongrede mevcut ilçe başkanı Fikret Taç güven tazeledi. Divan Başkanlığını Av. Sena Özdoğan’ın yaptığı Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede delegelerin oylarının tamamını alan Fikret Taç yeniden başkan seçildi.Kongrede konuşan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Türkiye gündemini değerlendirerek her geçen gün ülkenin dahada içinden çıkılmaz bir hale geldiğini söyledi. hem dindar hemde Atatürkçü olmak ülkenin geleceğini kurtarmakta ki en önemli oldu olduğunu altını çizen Baş, bunu BTP ile başarmak bizim görevimizdir dedi. 

Fikret Taç; Tek Çözüm BTP

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ve genel başkan yardımcılarının katılım sağladığı kongrenin açılış konuşmasını yapan Fikret Taç siyaset çözüm üretme sanatıdır sözleriyle başladığı konuşmasında “ Bağımsız Türkiye Partisin diğer partilerden ayıran güvenilir kadroları ve milli ekonomi modelinin olmasıdır. Siyaset çözüm üretme sanatıdır. Sorumluluk alarak hizmet etme sanatıdır. Çözüm noktası ne cumhur ittifakı ne de millet ittifakıdır. Tek çözüm Bağımsız Türkiye Partisidir. Daha modern ve gelişmiş bir ülke için tüm kaynakların insanlık yararına kullanılması sağlanıp birlik ve beraberliğimizi ehli beyt ve Mustafa Kemal Atatürk etrafında birleşerek hedefe ulaşmaktır. Bağımsız Türkiye Partisi bunu yapacaktır. Bu anlayışla Bakırköy’ümüz de genel başkanımız Hüseyin Baş’ın sesini tüm mahallelere ulaştırmaya ve teşkilatlanmaya devam edeceğiz. Güzide ilçemiz Bakırköy’ün sorunlarını çok iyi biliyoruz bizler bunları yerel seçim sürecinde defalarca dile getirdik. Yalnızca sorunları değil çözümlerini de halkla paylaştık. Ne yazık ki o günden bu güne değişen bir şey olmadığını görüyoruz.” Dedi. Yapılan seçimler sonrası yönetim şu isimlerden oluştu.        

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Fikret Taç (İlçe Başkanı)

Osman Tüter

Saniye Yıldız
Ali Haydar Çetin

Neziha Durgunkaya

YEDEK

Mehmet Akif Yurtseven

Engin Bolcan

Fatma Kepekçi

Fatih Aruoba

Ali Cevdet Yıldız

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.