Kahramanoğulları 45. Yılını Kutladı

Kahramanoğulları Anonim Şirketi 45. yılında yenilenen konseptini yoğun bir katılımla gerçekleşen davetli topluluğuyla kutladı.

Güncel Olaylar Yayın: 24 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 24.09.2022 14:41:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Kahramanoğulları Anonim Şirketi 45. yılında yenilenen konseptini yoğun bir katılımla gerçekleşen davetli topluluğuyla kutladı.

45 yıldır aralıksız hizmet veren Bakırköy İstanbul Caddesi'nde ki Arçelik Kahramanoğulları Mağazası, Yönetim Kurulu Başkanı Nurdan Erdiş Başbay'ın titiz çalışmaları sonunda yenilenen konseptiyle tüketicilerin beğenisine sunuldu. Arçelik markasının tüm koleksiyonlarının bir arada görülebileceği mağazanın, yeni dekorasyonu, göze ve kaliteye hitap ederken kaliteli ve değerli ürünleriyle farkını açıkça ortaya koyuyor.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışa Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Ebiçoğlu, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik Satış Direktörü Benay Bakışkan, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK Üyesi Davut Haskırış, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, MHP Meclis Üyesi Ahmet Altun, Mahalle Muhtarı Hülya Özdemir, Sabri Amanat, Bakırköy Ülkü Ocakları Başkanı Metin Akbay, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli açılışa katılanlar arasında yer aldı.

Açılışa özel indirimli kampanya var

Bakırköy Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, numara 19’da hizmete açılan Arçelik Mağazası, açılaşa özel yapılan kampanya ile 28 Eylül’e kadar 6 bin 500 TL ve üzerinde olan montajlı beyaz eşya, ankastre, ısıtma soğutma, TV vb ürünlerinden alan müşterilere, ikinci alışverişinde kullanmak üzere bin lira indirim verileceğini duyurdu.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.