Nazlı Vesek Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 01:10:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün ilçe başkanlığının düzenlediği lokma ikramı programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz ile birlikte katılan Vesek, halkla sohbet etti. Lokma ikramı programında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz, yaptığı açıklamasında "Yıllardan beri görmezden gelinen Türk gençliği artık BTP sayesinde siyaset sahnesindedir. BTP'nin mücadelesi kuva-i milliye mücadelesidir" dedi.

Bizim Mücadelemiz Kuva-i Milliye Mücadelesidir

Bağımsız Türkiye Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Fikret Taç’ın organize ettiği lokma ikramı programlarında vatandaşlarla bir araya gelen Nazlı Vesek’e,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz Hukuk Fakültesi mezunu ve halen Bilgisayar Mühendisliği programında eğitimine devam ediyor. Erdoğanyılmaz, bilgisayar teknolojisi ve yapay zeka alanında yaptığı çalışmalarıyla TÜBİTAK’ta dahil bir çok yerden ödül almasıyla toplumun dikkatini çeken bir isim olmuştu.

Cihan Erdoğanyılmaz, Bağımsız Türkiye Partisi'nin yerel seçimlerde en önemli projeleri ortaya koyan, siyasi polemiklerle değil insan, bilim ve teknoloji odaklı, Atatürk’ün öğretisi ile milli ekonomi modeli ile çözüm üreten tek parti olduğunu söyledi.

BTP’nin bu gün yaptığı mücadelenin Kuva-i Milliye mücadelesi olduğunun altını çizen Erdoğanyılmaz, “BTP Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkan tek partidir. Hüseyin Baş ve BTP kadroları üstelendiği tarihi sorumluluğu ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Haklı olan davada zafer muhakkaktır.  Atatürk’ün İstiklal Mücadelesi, Haydar hocanın kapitalizmi yıkma mücadelesi nasıl zafere ulaştıysa, Hüseyin Baş önderliğindeki BTP’nin mücadelesinin de zafere ulaşması muhakkaktır” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.