Yücespor’un Yeni Başkanı İbrahim Mamati Oldu

Ender Doğru’nun aday olmadığı kulüp lokalinde yapılan kongreye tek listeyle giren İbrahim Mamati kullanılan oyların tamamını alarak yıllar sonra yeniden Yücespor başkanlığına getirildi.

Spor Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 19:45:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Bugün yapılan kongrede Yücespor Başkanlığına İbrahim Mamati seçildi. Ender Doğru’nun aday olmadığı kulüp lokalinde yapılan kongreye tek listeyle giren İbrahim Mamati kullanılan oyların tamamını alarak yıllar sonra yeniden Yücespor başkanlığına getirildi. Kulüp binasında yapılan kongre sonrası teşekkür konuşması yapan İbrahim Mamati, “Camiamızın bana olan güveninden dolayı teşekkür ederim. Yuvamda yeniden başkan olmanın haklı gururu içerisindeyim. Camiamın güvenini boşa çıkarmayacağım ve kulübümüzü eski günlerine döndürmek için ben ve yönetiminde ki arkadaşlarımla elimizden geleni yapacağız. Efsane geri dönecek. Önceki dönem başkanlık görevini en güzel şekilde gerçekleştiren kardeşim Ender Doğru'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Emaneti yeni dönemde ben alıyorum ama Ender kardeşim her zamanki gibi bizimle görevinin başında olacak. Kulübümüzü hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz” Dedi. Ngeçmiş yıllarda da kulüp başkanlığı yapan İbrahim Mamati’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Ender Doğru

Bekir Turan

Yavuz Selim Yeğenağaoğlu

Şevket Beyaz

Şamil Gerek

Cemal Etran Şencan

Özcan Abdurrahim Dönmezoğlu

Veysi Fidan

Bülent Azaklı

Hulisi Oral Aykut

Sezayi Pamuk

Ahmet Hakan Emüler

Hüseyin Gültiken

Yusuf Ketenci

Ali Osman Yıldız

Turgay Songur

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.