Ali Talip Özdemir; Hep Birlikte Kadim Medeniyet Kent Kuralım

Cumhur ittifakının Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir, STK’lar cemaat temsilcileri ve kanaat önderlerine verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında Atatürk Türkiye’sinde kadim bir medeniyeti oluşturmak istiyorum dedi.

Güncel Olaylar Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 02:13:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Cumhur ittifakının Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir, STK’lar, muhtarlar, cemaat temsilcileri ve kanaat önderlerine verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında Atatürk Türkiye’sinde kadim bir medeniyeti oluşturmak istiyorum dedi. Özdemir, iftara katılan Cumhur ittifakı listesinde yer alan Ermeni ve Süryani meclis üyesi adaylarını da katılımcılara tanıttı.

Hep birlikte kadim medeniyet şehri kuralım

Ali Talip Özdemir konuşmasının devamında “Bir hekim arkadaş burada aday olmuş, yaptığı işine saygı duyuyorum. Ancak belediyecilik o kadar kolay bir iş değil. Bilgi ister, birikim ister, beceri ister, 3030 ve 1580 sayılı belediyecilik yasalarını iyi bilmek ister. Hekim arkadaşımızın bunları öğrenmesi uzun zaman ister. Oysa yıllardır hizmetten yoksun kalmış, çevre belediyelerinde gerisinde kalmış Bakırköy’de kaybedecek bir dakikalık bile zamanımız yok. Ben birilerinin hazırlayıp getirdiği projelerle başkanlığa aday olmadım. Proje üretip hayata geçirmek benim uzmanlık alanıma girer. Bakırköy’ün kariyer anlamında bana katacağı hiçbir şey yok. Ancak benim hayata geçireceğim projelerimle Bakırköy’e katacağım çok şey var. Tüm Bakırköy halkına sesleniyorum. Futbol takımı tutar gibi parti tutmaktan vaz geçin. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk çizgisinden şaşmadan, geçmiş yıllarda olduğu gibi ANAP ruhuyla Bakırköy’e hizmet etmeye, Bakırköy’ü geçmiş yıllardaki gibi prestijli kültürüyle, sanatıyla, ekonomisiyle, örnek bir ilçe haline getirmek için desteklerinizi bekliyorum. Bunları yapabilmem için gerekli olan tüm projelerim hazır. Farklı inançların yer aldığı Bakırköy’de Alevi’siyle, sunisiyle, Ermeni ve Süryani’si ile hep birlikte el ele verip Atatürk Türkiye’sinde kadim bir medeniyet oluşturalım.” Dedi.        

Yorumlar (1)
Taner Timirci
26.03.2024 11:11
Sayın Bakanımız, Ali Talip Özdemir Başkanımız Bakırköy’ün özlenen günlerine geri dönmesi için son şanstır. Bu şansı hep beraberce değerlendirip herkesin söylediği liyakate göre oylarımızı vermeliyiz. Bakırköy’e Ali Talip Başkanımız yakışır
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.