Canberk Babaoğlu’ndan Sitemkar Şampiyonluk Paylaşımı

Bakırköy Ataspor Kulübü Baş Antrenörü (Aynı zamanda Milli Takımlar Baş Antrenörü) Canberk Babaoğlu, çift palet gençlerde Türkiye rekoru kırarak şampiyon olan Berk Yavuzaslan ve Adasu Ramazanoğlu’nun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor Yayın: 30 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 30.06.2024 23:18:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Bakırköy Ataspor Kulübü Baş Antrenörü (Aynı zamanda Milli Takımlar Baş Antrenörü) Canberk Babaoğlu, çift palet gençlerde Türkiye rekoru kırarak şampiyon olan Berk Yavuzaslan ve Adasu Ramazanoğlu’nun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.  

Litvanya’da yapılan Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasında Bakırköy Ataspor sporcuları üç madalya kazandı. Çift palet kategorisinde yarışan Berk Yavuz Aslan 400 metre de altın 200 metrede de bronz madalyanın sahibi oldu. 400 metre suüstü yarışlarında altın madalya kazanan sporcumuz Adasu Ramazanoğlu oldu.

 Genç Milli takımda 3 sporcu ile yarıştıklarını söyleyen Su sporları sorumlusu Tuğba Sezen, önümüzde ki hafta Belgrat’da yapılacak Havuz apneasında 5 Sporcularının Milli takım adına altın madalya için yüzeceklerini, bu yarışlardan bir hafta sonra da dört sporcularının büyükler paletli yüzme dünya şampiyonasında altın madalya için yüzeceklerini söyledi.

Canberk Babaoğlu’ndan Sitem Dolu Sözler

Sporcularının başarılarını sosyal medya hesabından duyuran Canberk Babaoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“400 metre çift palet gençler Avrupa şampiyonuyuz. Çok şükür 4 saniye farkla Türkiye rekorunu kırarak Avrupa şampiyonu olduk. Yaşadığımız birçok sıkıntı oldu. Yarışmamıza bir ay kala çalıştığımız havuzda saatlerimizin bir anda azaltılması, çalışma imkanlarımızın elimizden alınması, 20 metrelik havuzda antrenman yapmak zorunda kalmak, havuz antrenmanlarımızın yarıya düşmesi bunları havuz dışı antrenmanlarla desteklemek zorunda kalmamız, ne yazık ki ülkesi için mücadele eden, ülkesinin bayrağını seven yurtdışında en iyi şekilde temsil eden bizleri üzse de, bu ülkenin evlatlarının en zor şartlarda bile neler yapacağını gösterebilme becerimiz inancımız en büyük motivasyon kaynağımızdır. Kimseye kızgınlığımız, kırgınlığımız olmasa da başarımızın değerli olduğunu bayrak sevdasının her şeyden üstün geleceğine inanıyor ve çalışmalarımıza daha güçlü hedefimize daha yükseklere koyarak zorlukların engel değil, bizleri güçlendireceğine inanarak, bu yolda ülkemizi temsil edip, daha çok şampiyonluklar yaşatacağız.”   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.