Sünnet Kayıtları Başladı

Sağlık Yayın: 06 Mayıs 2008 - Salı - Güncelleme: 06.05.2008 23:59:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’de bu yıl beşincisi düzenlenecek olan sünnet kampanyası kayıtları başladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı H

ilmi Ateş Ünalerzen, sünnetlerin modern hastanelerde yapılacağını söyleyerek “Bu yıl da geçtiğimiz dört yılda olduğu gibi sünnetlerimizi ücretsiz olarak Bakırköy’deki hastanelerimizde hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yapacağız. Çocuklarımız toplu olarak değil hastanelerimizin vereceği randevu esasına dayalı bir şekilde tek olarak sünnetleri yapılacak. “dedi.

 

Şölen Haziranda

Sünnetin organizasyonunu görevini üstlenen Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan, sünnet kayıtlarının belediye Ana Binasının yanındaki ahşap binada bulunan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılacağını belirtti.

Aileler çocuklarını sünnet ettirmek için kayda  gelirken yanlarında çocuğun nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir fotoğrafını getirecek. Veliler kendi nüfus cüzdanlarını da görevlilere beyan edecekler. Mayıs sonunda bitecek olan kayıtlar Haziranda yapılacak şölen ile son bulacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşlar 543 73 00 no lu  telefonu arayarak bilgi alabilir
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.