Dev Adamdan Güç Gösterisi

Spor Yayın: 23 Mayıs 2010 - Pazar - Güncelleme: 23.05.2010 19:13:29
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gürpınar’daki Balıkçı Kenan Tesisleri’nde balık yiyerek güç depolayan Gümüş, 140 kiloluk bir kılıç balığı mumyasını kaldırarak inanılmaz bir güç gösterisi yaptı. Bununla da yetinmeyen Gümüş, işletme sahibi Kenan Balcı’yı da tek eliyle havaya kaldırarak gücünü vücut geliştirmede ilk aşamada olan öğrencilere ve çevredekilere gösterdi. Kaslarıyla çevredekilerin dikkatini üzerine toplayan Gümüş, kaslı olmanın sırlarını da anlattı. Dengeli beslenmenin önemini anlatan Gümüş, yağ ve şekerden mutlaka uzak durulması gerektiğini söyledi. Gümüş, öğle yemeğinde kepekli makarna, yağsız fırında patates, 200 gram kırmızı et ve pirinç tükettiğini, akşam da sebze yemeği, karışık salata ve mutlaka balık tüketilmesi gerektiğini de söyledi.

Beylikdüzü’nde Vücut Geliştirme ve Fitness 3. kademe Antrenörlük kursu gören, yaklaşık 72 Antrenör adayı da Hakan Gümüş’ün Balıkçı Kenan Deniz Canlıları Müzesi’ndeki kısa gösterisini izledi. Türkiye’de ilk ve tek olan deniz Canlıları müzesini gezen Antrenör adayları, Balıkçı Kenan Balcı’nın bu eserleri karşısında hayretlerini gizleyemediler. Özel bir Vücut Geliştirme Merkezi’ndeki kursu tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.