Küçükçekmece Zabıta da Terfi Heyecanı

Güncel Olaylar Yayın: 28 Nisan 2011 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2011 21:25:34
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Zabıta Müdürlüğü personeliyle rütbe töreninde biraraya geldi. Başkan Aziz Yeniay, görevini en iyi şekilde özverili bir biçimde yerine getiren zabıta personeline teşekkür etti.

Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde rütbe töreni gerçekleştirildi. Törene, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, Başkan Yardımcısı Levent Uslu ve Zabıta Müdürü Muhammed Taşbent  ile personel katıldı.

Sabah kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirilen rütbe töreninde, Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde zabıta memuru olarak görevini sürdüren Fatih Oflaz, Celal Akkoç, Bahadır Algur zabıta komiserliği görevine getirildi. Remzi Cihan, Elif Kuz ve Musahmettin Yazıcı ise komiser olarak yürüttükleri görevlerinden amirliğe terfi ettirildi.  Terfi alan zabıta memurların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.

ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYORSUNUZ

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, zabıtanın özverili çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her açıdan çok önemli ve zor bir iş yapıyorsunuz. Kimi zaman çok zor şartlarda tehlikeli görevlerde bulunsanız da  hoşgörünüzle belediyemizin görünen yüzüsünüz. Bu kadar önemli bir işi en iyi şekilde ve özverili bir biçimde yerine getirdiğiniz için tüm zabıta çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.