Bakırköy’de Lezzetin Yeni Adresi MAKRİKÖY

Güncel Olaylar Yayın: 29 Mayıs 2016 - Pazar - Güncelleme: 29.05.2016 22:40:56
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yıllardır işletmecilik yapan Mustafa Arabacıbaşı, Bakırköy’de eksikliğini gördüğü yeni mekanının açılışını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Yeni mekanı hakkında düşüncelerini sorduğumuz Arabacıbaşı, öncelikli hedefimiz dostları bir araya getirmektir. Şeklinde başladığı konuşmasını “Yıllardır işletmecilik yapıyorum. Ancak Bakırköy’de futbolcu arkadaşlarımızın bir araya gelerek sohbet edecekleri, yalnızca futbol konuşacakları bir mekan olmadığını gördüm. Proje üzerinde gerekli çalışmaları tamamladık ve hayata geçirdik. İstanbul kalabalığının ve trafiğinin olmadığı sakin bir mekan. Bakırköylüler ve tüm İstanbulluların gönül rahatlığıyla ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tercih edecekleri bir mekan olacaktır. Eski ustalarımızın yeni lezzetlerini misafirlerimizin beğenisine sunacağız” şeklinde bitirdi.

Açılış kurdelesini Bakırköy Spor Vakfı aynı zamanda Bakırköyspor kulüp başkanıda olan Naci Ekşi ve Bakırköy İş Adamları Dernek Başkanı Salim Yılmaz’la birlikte kesen Arabacı başını futbolcu arkadaşları ve dostları yalnız bırakmadı.

Açılışa katılanlar arasında bu dönemin başarılı teknik direktörlerinden Adanaspor’u süper lige çıkaran FB’nin eski kalecisi Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu, Serdar Bali, Mücahit Yalçıntaş ve küçük Şenol’un yanı sıra Bakırköy Mahalle Muhtarlarından Serdar Uzunoğlu, Nihat Şahin, Savaş Göktaş, Bakırköylüler Dernek Başkanı Nurdan Erdiş bulunuyordu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.