Küçükçekmece’de Çocuk Parkları Yap-Boz Tahtası mı?

Küçükçekmece Belediyesinin yaptırdığı park hakkında halktan gelen tepkiler üzerine soruşturma başlatıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 19:55:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesinin sosyal medya hesaplarından “İstasyon Mahallesi Atatürk Parkı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladık.” Açıklamasıyla yaptığı duyuru Küçükçekmeceliler tarafından tepkiyle karşılandı. PKK/YPG bayrağını simgelediği için sosyal medyada oldukça eleştiri alan park çalışması karşısında çaresiz kalan belediye yetkilileri yaptıkları çalışmayı tepkiler üzerine yerinden sökmek durumunda kaldı. Küçükçekmeceliler bebek ve çocuk katillerinin sözde bayrağı olduğunu söyledikleri paçavranın bizim ilçemizde yeri olamaz şeklinde tepkilerini gösterdiler.

 

Soruşturma Başlatıldı

 

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda yenileme çalışmalarının ardından ortaya çıkan sembollerle ilgili vatandaşlardan yoğun şikayet aldıklarını belirtti.

 

Yaptıkları incelemede, parkta terör örgütünün kullandığı sembollere benzeyen bazı görsellerin ortaya çıktığını tespit ettiklerini söyleyen Bedirhanoğlu, bunların kaldırılması için ekiplere talimat verdiğini ve söküm işlemlerinin başladığını söyledi.

 

Olayı adli mercilere bildirdiklerini belirten Bedirhanoğlu, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

     

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.