Küçükçekmece Belediyesi’ne Üç Yeni Başkan Yardımcısı Atandı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılıkları kadrosu yenilendi.

Güncel Olaylar Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

31 Mart yerel seçimleri sonrası Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılıkları kadrosu yenilendi. Faysal Güler, Mahmut Sedat Özkan ve Güven Aydın yerlerini korudu. 

Uzun yıllar bürokrat olarak görev yapan başkan yardımcılarından Mustafa Kuzugüden, emeklilik sonrası meclis üyesi seçilmesine rağmen başkan yardımcılığı görevini seçilmiş bir başkan yardımcısı olarak devam ettirecek. Kuzugüden’den boşalan bürokrat başkan yardımcısı kadrosuna beş yıldır özel kalem müdürlüğü yapan İlyas Dikici atandı. İlyas Dikici, sosyal yardım işleri, destek hizmetleri ve par-bahçeler müdürlüğünden sorumlu olacak. Geçtiğimiz dönem meclis üyelerinden olan bu dönemde de meclis üyesi seçilen Gökhan Aygün seçilmiş başkan yardımcılarından biri olarak görev yapacak. Aygün, afet işleri müdürlüğü ve ulaşım hizmetleri müdürlüğünden sorumlu olacak. üçüncü başkan yardımcısı olarak da Mehmet Emin Ay atandıi. Ay gençlik ve spor hizmetleri müdürlüğü ve strateji müdürlüğünden sorumlu olacak. yeni atamalarla birlikte başkan yardımcısı sayısı yedi'ye yükseldi.

Başkan yardımcılarının atamasından sonra Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, birim müdürlüklerinde de yeni atamalar yaptı. Buna göre İlyas Dikici’den boşalan Özel Kalem Müdürlüğü’ne basın ve etkinlik planlama şefi olarak görev yapan İlker Çetinkaya atanırken, parkbahçeler müdürlüğüne Erdi Şencanlı, Sosyal Yardım İşler müdürlüğüne, Ercan Bostan strateji müdürlüğüne, Nurtaç Tok Sezgin afet illeri müdürlüğü’ne Serkan Soysal atandılar.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.