Makriköy Yeni Yıl da Misafirlerini Ağırlamaya Hazır

Uzun yıllardır hijyen ve lezzet kalitesinden ödün vermeyerek İstanbullulara damak zevkini tattıran Makriköy ET&KEBAP yeni yılda misafirlerini ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 17:13:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

 

Uzun yıllardır hijyen ve lezzet kalitesinden ödün vermeyerek İstanbullulara damak zevkini tattıran Makriköy ET&KEBAP yeni yılda misafirlerini ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı. Zengin mönü çeşitlerinin yer aldığı yılbaşı gecesinin vaz geçilmezi geleneksel hale gelen kestaneli, bademli iç pilavlı hindi dolması Makriköy’ün vaz geçilmezleri arasında. Ailenizle birlikte dost ve arkadaşlarınızla huzur içinde yeni yıla girmeye hazırsanız Ataköy 4. Kısım da yer alan Makriköy bir telefon kadar yakınınızda, güler yüzlü personeliyle sizleri bekliyor.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.