Mehmet Mert; İGD Başkanı Tarafını Güçten Yana Seçti

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile yaptığı röportajını sansürsüz şekilde yayımlayan Mehmet Mert, Hasan Akgün’ün tehditlerine maruz kalmıştı.

Güncel Olaylar Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 15:45:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile yaptığı röportajını sansürsüz şekilde yayımlayan Mehmet Mert, Hasan Akgün’ün tehditlerine maruz kalmıştı. Yaşanan süreç içerisinde Mehmet Mert, paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak olayları halkın taktirine bırakmıştı. Mehmet Mert, kurucu üyesi olduğu ve üç dönem başkanlığını yaptığı İGD İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Hınıslı’nın yaşanan olaylar karşısında sessizliğe gömüldüğünü, sonrasında Hasan Akgün’ün yalan yanlış beyanlarının yer aldığı haberi yayımlayarak Hınıslı’nın güçten yana tavır koyduğunu içeren bir duyuru yayımladı. İGD üyeliğini geçici olarak durduran Mehmet Mert’in sosyal medya üzerinden paylaştığı duyuru metni aşağıda ki gibidir. 

 

DUYURU  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.