Mustafa Korkut’tan Adaylık Açıklaması

Sekiz yıl Küçükçekmece Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Avukat Mustafa Korkut Ak Parti Küçükçekmece Belediye başkan aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Politika Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 16:18:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Sekiz yıl Küçükçekmece Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Avukat Mustafa Korkut Ak Parti Küçükçekmece Belediye başkan aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Mustafa Korkut sosyal medya hesabından yaptığı duyurusun da şu ifadelere yer verdi. “Değerli Küçükçekmeceli hemşerilerim. Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bugün itibariyle Ak Partinin vizyon odaklı gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışan değerlerini Küçükçekmece siyasetine yeniden taşımaya talibiz. Siyasette yiğidin harman olduğu yer mahalle teşkilatlarında başlayıp akabinde sekiz yıllık ilçe başkanlığım ve adım adım sokak, sokak dokunduğumuz Küçükçekmece’mize hizmet sevdamıza bugün kardeşiniz Mustafa olarak karşınızdayım sahadan gelen tecrübemiz ve sizlerin temayülü hem sorumluluğumuz hem de en önemli vizyonumuz. Var gücümüzle tevazu, samimiyet ve gayretle yollara düşüyoruz. Siyasete yenilik, tecrübe, her daim ulaşabilirlilik ve dinamizm şiarımızdır. Bu maksatla Küçükçekmece’nin gelecek beş senesi için değil 2053 vizyonunu şekillendireceğimiz gelecek otuz yılının ilk beş senesi için hazırladığımız programı takdimlerinize sunacağız. Afet ve risk yönetimi, eğitim, sağlık, aile kadın ve çocuk, şehit yakınları ve gaziler, engelliler ve yaşlılar, çalışma hayatı, gençlik ve spor, kültür ve sanat, başlıklarında Küçükçekmecelilerin güncel ihtiyaçlarını tüm ayrıntılarıyla planladık. Bu süreçte bizim programımızla birlikte gündeme getirilmesini ihtiyaca binaen çalışmasını arzu ettiğiniz bütün konuları bize iletmenizi önemle rica ediyorum. 21 mahallesi 840 Bin kişilik nüfusuyla tüm Küçükçekmece ailesini, hürmetle, muhabbetle, selamlıyor Küçükçekmece yüz yılının tohumlarını saçmaya, gelecek nesillerimizi medeni şehircilik anlayışının vizyoner ufkuyla yeniden buluşturmaya davet ediyorum. Ne güzel demiş şair; Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.