Özer Ailesi Yasta

Eyüpsultan ilçesinin köklü ailelerinden olan Bakırköy ve Eyüpsultan siyasetinin tanınan isimlerinden Ferzan Özer kardeşi Ferhan Özer’i kaybetmesinin acısını yaşıyor.

Yaşam Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 19:56:37
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 

 

Eyüpsultan ilçesinin köklü ailelerinden olan Bakırköy ve Eyüpsultan siyasetinin tanınan isimlerinden Ferzan Özer kardeşi Ferhan Özer’i kaybetmesinin acısını yaşıyor. Geçtiğimiz gün vefat eden bir süredir tedavi gören Ferhan Özer bugün Eyüpsultan Camiinde kılınan öğlen namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Eyüpsultan mezarlığın da bulunan aile kabristanlığında defnedilen Ferhan Özer’in cenaze namazına katılanlar arasında içişleri eski bakanlarından Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, birçok siyasi parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları ve kalabalık bir halk topluluğu bulunuyordu. Cenaze de rekor sayıda çelenk olması dikkatlerden kaçmadı.  

 

Yöntem Gazetesi olarak merhum Ferhan Özer’e rahmet tüm Özer ailesine sabır dileriz.

  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.