Paletli Yüzmenin Bir Numarası Ataspor

Kurulduğu günden bu yana her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Bakırköy Ataspor Kulübü paletli yüzme şampiyonasına damgasını vurdu.

Spor Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 09:09:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Kurulduğu günden bu yana her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Bakırköy Ataspor Kulübü paletli yüzme şampiyonasına damgasını vurdu.

 

Dünya şampiyonları ve rekortmen sporcuların yetiştiği Bakırköy Ataspor Kulübü 25.28 Nisan tarihlerinde yapılan paletli yüzme Türkiye şampiyonasında kadınlar ve erkeklerde birincilik kürsüsünü kimseye kaptırmadı. Aynı zamanda milli takım antrenörü de olan Canberk Babaoğlu’nun öğrencileri uluslar arası yarışmalarda ve Türkiye’de yapılan etkinlikler de rekor ve madalyaya doymuyor. Türkiye şampiyonası sonrası açıklama yapan  

Bakırköy Ata Spor Kulübü Su Sporlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuğba Sezen, “Biz Atatürk’ün ismiyle kurulmuş bir kulübüz. Bu yüzdendir ki bizim ikincilliğe asla tahammülümüz yoktur. Türkiye’de ve dünyada hiçbir zaman ikincilliğe tahammülümüz olmadı ve hiçbir zaman olmayacak. Kendi alanında bir numara olan antrenörümüz Canberk Babaoğlu’nun disiplinli ve düzenli çalışmaları sporcularımızı hak ettikleri noktaya getirmektedir. İnanıyorum ki önümüzde ki günlerde Ataspor Kulübü'nün adını insanlar daha sık duyacaklar” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.