Su sporlarının Avrupa’ya Açılan Kapısı Ataspor

Yetiştirdiği şampiyonlarla sualtı sporları, paletli yüzme gibi branşlarla adını tüm dünyaya duyuran Bakırköy Ataspor Kulübü Bulgaristan’ın Varna Spor Kulübü ile ikili işbirliği sözleşmesini imzaladı.

Spor Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 19:12:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Yetiştirdiği şampiyonlarla sualtı sporları, paletli yüzme gibi branşlarla adını tüm dünyaya duyuran Bakırköy Ataspor Kulübü Bulgaristan’ın Varna Spor Kulübü ile ikili işbirliği sözleşmesini imzaladı. Anlaşma imzalanan kulüp geçtiğimiz aylarda iki kez İstanbul’a gelerek Ataspor kulüp yöneticileriyle istişarelerde bulunmuşlardı. Ataspor kulübü heyet başkanlığını yapan Ataspor kurucu başkanı Sait Babaoğlu, yapılan anlaşmayı kulüp adına imzaladı. Yapılan anlaşmayla önümüzde ki dönemlerde Balkan çocuk atletizmi oyunları, balkanlarda düzenlenecek su altı ve paletli yüzme alanlarında birlikte hareket etmeyi sağlayacak. Gerek görülmesi halinde aynı zamanda milli takımlar antrenörü de olan şampiyonların hocası Ataspor Kulüp antrenörü Canberk Babaoğlu, Balkan sporcuları da antrene edecek. Yapılan anlaşmanın ülkemiz adına yararlı olacağını söyleyen Sait Babaoğlu, bu tür anlaşmalar Türk sporcularının Avrupa da daha çok tanınmasına ve uluslararası deneyimler kazanmasına vesile olacaktır. İnanıyorum ki bu tür oluşumlar gelecek yıllarda daha geniş alanlara yayılarak Türkiye yüzme sporları alanında çok daha fazla başarılara imza atacaktır.   

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.