Yeşilköylülerden Ovalıoğlu’na Sitem Dolu Sözler

Yeşilköylüler Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun etkinliğe katılmayacağının son dakikaya kadar haber verilmemiş olmasına isyan ettiler.

Güncel Olaylar Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 15:57:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Geçtiğimiz gün Yeşilköy Ukrayna Parkı’nda düzenlenen aşure etkinliğine katılmayan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’na mahalle sakinleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla seslendiler. Yeşilköy Mahallesinden Haberler sayfasından iki kez paylaşılan aşure etkinliğine katılmayan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun etkinliğe katılmayacağının son dakikaya kadar haber verilmemiş olmasına isyan ettiler. Yeşilköy Mahallesinden Haberler sayfasının yöneticilerinden Şenol Devrim, sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermiş;

Bu hafta iki kez yayınladığımız Bakırköy Belediyesinin Yeşilköy’de Ukrayna Parkı’nda ki Aşure günü etkinliğine Belediye Başkanının gelmemesi, son dakikaya kadar haber verilmemesi Başkana bizzat sorunlarını, isteklerini iletmek için böyle sıcak bir günde katılım sağlayan vatandaşlar tarafından hayal kırıklığı yarattı. Katılanlar bizzat Başkana Kentsel dönüşüm başta olmak üzere diğer tüm sorunları iletmek için oraya geldiklerini Başkanın katılmamasının kafalarda soru işareti bırakmasına neden olduğunu, Yeşilköy-Yeşilyurt’un Bakırköy mahalleleri arasında üvey evlat muamelesi mi görüyor sorusu soruldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.