Yüzücüler 5 madalyayla yurda döndü

İtalya’da yapılan paletli yüzme dünya şampiyonasında yer alan Ataspor kulübü sporcuları üç altın bir gümüş biri de bronz olmak üzere toplamda beş madalyayla yarışmaları tamamladı

Spor Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 21:20:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İtalya’nın Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen 2024 CMAS Paletli Yüzme Dünya Kupası şampiyonasında yer alan Ataspor kulübü sporcuları üç altın bir gümüş biri de bronz olmak üzere toplamda beş madalyayla yarışmaları tamamladı. Şampiyon unvanlı Derin Toparlak bir altın bir gümüş biride bronz olmak üzere yarışmada toplam üç madalya kazandı. Derin Atman’ın da altın madalya kazandığı yarışlarda kadın sporcularımızdan Adasu Ramazanoğlu da altın madalyanın sahibi oldu. Ataspor kulübünün baş antrenörlüğünü yapan aynı zamanda milli takımlar antrenörü de olan Canberk Babaoğlu’nun yardımcılığını da Özkan İlhan yaptı. 131 kulübün katıldığı yarışmalarda toplam 351 puan alan kafile şampiyonada birinci oldu. Kafile başkanlığını Sait Babaoğlu’nun yaptığı kafile kazandıkları madalyalarla yurda döndü.   


Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.