Bakırköy Ak Parti, CHP ve MHP’den mi Oluşuyor?

Özel Haber Yayın: 02 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2018 14:35:28
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde Ak Parti, CHP ve MHP Bakırköy İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek, Bakırköy’ün sorunları hakkında fikir alış-verişinde bulunmuş. Bir gazete bu buluşmayı haber yaparak  “Kerimoğlu’nun Bakırköy için ne kadar doğru bir tercih olduğunun bir kez daha kanıtlanmış olduğunu ve tüm Bakırköylünün Başkanı olduğu tekrar ortaya çıktı” şeklinde de beyan etmiş. Gazetenin haberine göre Kerimoğlu, toplantı sonunda “Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarıyla Bakırköy’ümüzün sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çok dostane bir ortamda düşünce ve önerilerini paylaşan ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İlk kez gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyı rutin aralıklarla devam ettirme kararı aldık” demiş.

Benim anlayamadığım Bakırköy’de yasal olarak seçimlere girme hakkı olan girdikleri her seçimlerde de belli oranda oy alan, Saadet Partisi, DSP, HDP, Vatan Partisi, Demokrat Parti, ÖDP isimli partiler Bakırköy’ü temsil etmiyorlar mı? Hani malum gazete haber içinde “tüm Bakırköylünün başkanı” demiş ya. Bülent Kerimoğlu böyle bir açıklama yapmadığına göre, haberi yapan kişi ya Bakırköy’de başka siyasi partilerin de olduğunun bilincinde değil, ya da diğer parti ilçe başkanları Bakırköy’ü temsil yetkisine haiz değil.

Ötekileştirmeden Herkes Dinlenmeli

Sayın Kerimoğlu, dört yıldır dinlemediğin Bakırköy sorunlarını daha detaylı bir şekilde öğrenmek ve çözüme ulaştırmak, üç ilçe başkanını dinlemekle olmaz. Bakırköy’de beğenirsin beğenmezsin ancak farklı görüş ve düşünceye sahip siyasi partiler, STK’lar ve kanaat önderleri de var. Dört yıldır çivi çakmadığın Bakırköy’de son bir yılda sorunları çözme konusunda ciddi adımlar atacaksanız (şahsi olarak sorunları çözebileceğinizi ihtimal etmiyorum) herkesin görüşlerini almanız evla olur.

Görüşme ve gelişmelere bakınca bir anda son günlerin en popüler söylemlerinden biri olan VER MEHTERİİİİ diyesim geldi.

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

FOTOĞRAF :

Bülent Kerimoğlu’nun herkese açık resmi sosyal medya hesabından alıntı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.