Ata Spor Kulübü Fransızları Ağırladı

90 kulübün katıldığı kulüpler arası şampiyonada takım halinde ikinci olan sporcularımız Ata Spor Kulübünün ev sahipliğinde Fransa Paletli Yüzme Milli takımını ağırladı.

Spor Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 20:57:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

90 kulübün katıldığı kulüpler arası şampiyonada takım halinde ikinci olan kulüplerimiz Ata Spor Kulübünün ev sahipliğinde Fransa Paletli Yüzme Milli takımını ağırladı. Yakalanan bu başarı sonrası Fransa milli takımı Canberk Babaoğlu ile çalışmak istediler. Ataspor tesislerinde Canber Babaoğlu ile antrenman yapacaklar.

Geçtiğimiz gün Fransa Aix-en Provence de yapılan kulüpler arası dünya şampiyonasında 90 kulüp arasında takım halinde ikinci olan milli takımımız su altı ve su üstü yarışlarında gösterdiği performansla adını dünyaya duyurmuştu. Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu Dünya şampiyonu Derin Toparlak 1500 metre su üstü yarışında altın, 400 metre su üstü yarışında da gümüş madalyanın sahibi olmuştu. Ata Spor Kulübü sporcularının ağırlıklı olduğu şampiyona sonrası Fransa paletli yüzme milli takımı Türkiye’ye geldi. Ata Spor Kulübünün misafiri olarak Türkiye’ye gelen Fransa Paletli yüzme milli takımına Milli takımlar baş antrenörü Canberk Babaoğlu eşlik etti. Atatürk Spor ve Yaşam köyünde bulunan tesislere hayran kaldıklarını söyleyen Fransız yetkililer, misafir oldukları Ata Spor’un kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.    

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.