Atakentli Kadın Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor

Bir grup kadın yazarın bir ayara gelerek kurdukları “Atakent Kadın Yazarlar Platformu” üyeleri okuyucuları ile buluşuyor.

Kültür Sanat Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 21:05:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bir grup kadın yazarın bir ayara gelerek kurdukları “Atakent Kadın Yazarlar Platformu” üyeleri okuyucuları ile buluşuyor. 25-26 Mayıs tarihlerinde saat10:00-22:00 arası okurlarıyla Atakent Arenapark AVM’de buluşacak olan yazarlar kitaplarını da imzalayacaklar. Platform adına etkinlikle ilgili görüşlerini aldığımız Türkan Kebeci, hiçbir arkadaşının ekonomik bir beklentisi olmadığının altını çizerek “Biz Atakent Kadın Yazarlar Platformu üyeleri olarak kızlarımızın eğitimine destek olmak amaçlı böyle bir imza günü düzenledik. Satılacak olan kitaplardan elde edilen tüm geliri “Türk Eğitim Vakfı’ eğitimli kızlar umutlu yarınlar” burs fonuna aktarılacaktır. Amacımız okumak isteyip imkansızlıklardan okuma şansı bulamayan kız öğrencilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak onların ayaklarının yere sağlam basan mutlu birer gelecek kazanmalarını sağlamaktır” dedi. Türkan Kebeci, düşüncelerine kitap sever dostlarımızın bu anlamlı etkinliğe gereken ilgiyi göstereceğinden eminim. Sözlerini de ekledi.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.