Bakırköy Belediyesi Meclis Salonu Depreme Dayanıklı mı?

Vatandaşların kentsel dönüşümde evlerini ekonomik olarak daha az parayla dönüşümünü sağlamak için Bakırköy’de yedi merkez mahalleye artı bir kat verdik diyen Bakırköy Belediyesi yetkililerine sormak lazım

Güncel Olaylar Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 04:19:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 

Vatandaşların kentsel dönüşümde evlerini ekonomik olarak daha az parayla dönüşümünü sağlamak için Bakırköy’de yedi merkez mahalleye artı bir kat verdik diyen Bakırköy Belediyesi yetkililerine sormak lazım; Bakırköy Belediyesi Konferans ve Toplantı salonu depreme dayanıklı mı? 02 Eylül günü yapılan meclis toplantısı öncesi alınan bu fotoğraf görüntüsü akıllara Bakırköy belediyesinin dayanıklılık analizlerini belediyeye ait olan binalardan başlandığını servi ettiği haberi getiriyor. Bakırköy Belediyesi Konferans ve Toplantı salonunun en işlek noktasında yer alan bu görüntü hiç yakışık almamış. Bu tür görüntüler deprem korkusuyla diken üstünde pamuk ipliğine bağlı yaşayan Bakırköylülere soğuk terler döktürür. En kötüsü de kendi binasına sahip çıkamayan belediye vatandaşa nasıl yardımcı olur olgusunu yaratır.   

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.