Bakırköyspor’da Hedef Şampiyonluk

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Süper Amatör Ligi (SAL) 8. Grupta mücadele eden Bakırköyspor sezonun ilk iç saha maçında rakibi olan Bayburt 1918’i 3-0 gibi net bir skorla geçti.

Spor Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 19:06:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Süper Amatör Ligi (SAL) 8. Grupta mücadele eden Bakırköyspor sezonun ilk iç saha maçında rakibi olan Bayburt 1918’i 3-0 gibi net bir skorla geçti.

 

Başlama düdüğünün ardında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Bakırköyspor istediği gole ulaşamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Bakırköyspor 53. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Kaan Bulut’un golüyle 1-0 öne geçti. Golden üç dakika sonra ikinci kez penaltı kazanan Bakırköyspor Yunus Şengü ile skoru 2-0’a taşıdı. Maç boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Bakırköyspor 72. Dakikada Semih Oğuzun golüyle skoru 3-0 yaptı. Kalan sürelerde rakip kaleyi zorlayan Bakırköyspor başka gol bulamayınca sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Bakırköy ve Bakırköyspor sevdalılarının takımlarını yalnız bırakmadığı maçta kadın seyircilerin yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Maç sonu düşüncelerini açıklayan kulüp başkanı Emre Erzurumluoğlu, kazanılan galibiyeti geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Bakırköy ve Bakırköyspor sevdalısı ağabeyimiz Simon Aruzga’ya armağan ediyoruz sözleriyle başladığı konuşmasında “Sezon başında yaptığımız iç ve dış transferlerle güçlü bir ekip oluşturduk. Teknik heyetimiz ve sporcularımız daha ilk maçta şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Her zaman olduğu gibi Bakırköyspor sevdalıları bizleri yine yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi.     

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.