Deniz Kayadelen Katherina Boğazını Yüzerek Geçti

Bakırköy Ataspor Kulübü sporcusu Deniz Kayadelen, bu kez Katherina boğazını yüzerek geçip başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Spor Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 21:41:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Geçtiğimiz günlerde 25 günlük serüvenin sonunda Everest’in 6400 metre yüksekliğinde üç derecelik suda beş dakika kalarak Dünya rekoru kırıp Türk bayrağını Everest’in tepesine diken Deniz Kayadelen gecenin karanlığında 14 saat kulaç atarak geçtiği Katherina boğazını geçmenin mutluluğunu hocası olan Bakırköy Ataspor kurucu başkanı Sait Babaoğlu’na gönderdiği bir video ile paylaştı. Son günlerde Bakırköy Ataspor Kulübü sporcularının ülkemize yaşattığı başarıların bir tesadüf olmadığı aşikar.

Deniz Kayadelen, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi. “Merhaba Sait hocam, Katherine boğazını geçtim. Zor şartlarda köpek balıklarının yoğun olduğu bir yerde yüzdüm. Gece karanlığında 14 saat yüzerek boğazı geçtim. Yılmadım başardım. Atatürk’ün adını taşıyan Ataspor kulübü sporcusu ve bir Atatürk kadını olarak Türk kadınını tüm dünyada temsil etmeye devam edeceğim. Önümüzde ki bir ay içerisinde Manhattan New york da yüzeceğim tüm bunları Türk kadınını gücünü göstermek ve temiz su bağışları toplamak için yapıyorum. İki milyondan fazla insan temiz su açlığı yaşıyor. Bu insanlar için Dünya genelinde bağışlar topluyorum. Herkesin de desteğini bekliyorum. Yılmadan usanmadan gururla azimle onurla çalışmalarıma devam edeceğim tüm Türk halkına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.